Verenigingsavond

Elke dinsdag wordt een Verenigingsavond gehouden. Deze avond start om 19.30 uur en is bedoeld voor leden vanaf 18 jaar die gedurende de avond een aantal verschillende partijtjes willen spelen. Het maakt hierbij niet uit of je al lang lid bent of pas bent begonnen. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk te variëren, dus hoe meer deelnemers, hoe meer mogelijkheden.

Je kunt zelf besluiten hoe laat je in- of uitstapt. Ieder half uur worden er partijen gevormd waarbij rekening wordt gehouden met de speelsterkte en de ervaring. Na afloop kan er nog in informele sfeer nagenoten worden met een drankje en een hapje. 

Speciaal voor de verenigingsavond hebben wij een Whatsapp-groep gemaakt. Hiermee kunnen we elkaar informeren over het doorgaan van de avond bij slecht weer, kun je aangeven dat je die avond wilt gaan of om te melden dat er al spelers zijn zodat andere die nog twijfelen weten dat er getennist kan worden.

Je kunt je hiervoor aanmelden door een berichtje te sturen naar de seniorenevenementencommissie, [email protected] met daarin je naam, je mobiele nummer en de vermelding “verenigingsavond”. 


Namens de commissie verenigingsavond (Lydie en Toos)