WTV-info

Hier kan alleen met een betaalpas afgerekend worden.
 

Wouwse Tennis Vereniging

Ledenadministratie W.T.V.

Waterstraat 5

Maartje Melkert  

Ingang en parkeren:

 

Doeldreef 4724BG Wouw

[email protected]

telefoon Paviljoen: 0165 301990

 

1. Seizoen
Het seizoen loopt van 1 januari tot en met 31 december 
 
2. Contributie
De contributie wordt per seizoen vastgesteld.
Op dit moment bedraagt deze zie:
 
3. Bardienst
Aangezien ons paviljoen in eigen beheer is, is ieder seniorlid verplicht twee keer per jaar, vier uur bardienst te draaien.
 
4. Aanmelding
U kunt zich aanmelden door het invullen van het aanmeldingsformulier. Na aanmelding krijgt U een nota thuisgestuurd. Hierbij wordt éénmalig een extra bedrag van € 10,- in rekening gebracht voor het ledenpasje.
 
5. Clubblad
niet meer van toepassing.
 
6. Adreswijziging
Adreswijzigingen kunnen doorgegeven worden middels adreswijziging formulier. Het formulier wordt naar [email protected] gemaild.
 
7. Een nieuwe foto op  je ledenpas.  
Nu we allemaal veelvuldig gebruik maken van internet voor het invullen van de bardiensten en het op de hoogte blijven van alle verwikkelingen van de WTV zie je elke keer wanneer je inlogt je ledenpas met foto. Wanneer je vindt dat je er niet zo fraai meer op staat of de afbeelding niet meer strookt met de werkelijkheid omdat je er een stuk aantrekkelijker uitziet dan wordt weergegeven is het tijd voor een nieuwe foto op je pas.
 
Vriendelijk verzoek van de KNLTB aan de leden die al enkele jaren geleden de overstap naar seniorlid hebben gemaakt hieraan gehoor te willen geven.
 
Wil je een nieuwe foto op je pas lever deze dan in (een originele foto met formaat 35 x 45 mm) voor 20 januari 20xx met dit formulier in een gesloten envelop bij Ledenadministratie W.T.V.
     
8. Opzeggen van uw lidmaatschap.
 
9. Introductie regeling WTV