Tennis alles-in-1

Wat houd Tennis alles-in-1 in?
Tennis is de allerleukste sport! Maar niet altijd even overzichtelijk en makkelijk te regelen. Vaak moet er voor het lidmaatschap, de competitie, de tennislessen en andere activiteiten apart worden opgegeven en betaald. Dit kan anders! Daarom hebben we bij de WTV het Tennis Alles-in-1 pakket geïntroduceerd. Met dit pakket kunnen kinderen het hele jaar tennissen, trainen en wedstrijden spelen voor een vaste prijs. Bovendien komen kinderen zo meer op de vereniging, spelen vaker wedstrijdjes, maken sneller vriendjes en hebben daardoor meer plezier. Het Tennis Alles-in-1 pakket van de WTV bestaat uit:

-          Lidmaatschap
-          Gehele jaar vrij tennissen
-          Tennistraining
-          Deelname competitie
-          Deelname interne clubactiviteiten bij de WTV
-          Grote Groeps training (2e en of 3e trainingsmoment)

De kosten van het pakket zijn in het overzicht te vinden. Naast dat je een vaste prijs betaald voor het pakket hoeven kinderen ook niet meer apart opgegeven te worden voor bijvoorbeeld tennisles of de competitie. Ze zijn meteen voor alle activiteiten in het pakket aangemeld. Mocht je onverhoopt niet kunnen deelnemen aan één van de activiteiten, geef dit dan tijdig door.

Subsidie
De WTV geeft ieder jaar subsidie op de tennislessen. De WTV geeft meer subsidie aan de jeugdleden die kiezen voor het pakket waarin voor een paar euro meer een 2e en of 3e trainingsmoment zit, genaamd “Grote Groep Training, GGT”. Ook is er meer subsidie beschikbaar voor de kinderen met een jaarpakket i.p.v. een halfjaar pakket.

Grote Groep Training (GGT)
Voor €3,- p.m. kunnen de kinderen buiten hun reguliere les ook deelnemen aan de Grote Groep Training. Deze GGT zal op 2 momenten ingepland worden waardoor er i.p.v. 2x zelfs 3 keer per week getraind kan worden. De GGT is een inlooptraining. Hierdoor is het mogelijk om 54 keer per seizoen te trainen (108 keer gedurende een jaar). Tijdens de GGT is er veel tijd voor fun en het spelen van wedstrijdjes.

Voor extra trainingen zoals selectietraining, privétraining of gewoon een 2e reguliere training moet apart worden ingeschreven.