Tennis alles-in-1

Wat houd Tennis alles-in-1 in?
Tennis is de allerleukste sport! Maar niet altijd even overzichtelijk en makkelijk te regelen. Vaak moet er voor het lidmaatschap, de competitie, de tennislessen en andere activiteiten apart worden opgegeven en betaald. Dit kan anders! Daarom hebben we bij de WTV het Tennis Alles-in-1 pakket geïntroduceerd. Met dit pakket kunnen kinderen het hele jaar tennissen, trainen en wedstrijden spelen voor een vaste prijs. Bovendien komen kinderen zo meer op de vereniging, spelen vaker wedstrijdjes, maken sneller vriendjes en hebben daardoor meer plezier. Het Tennis Alles-in-1 pakket van de WTV bestaat uit:

 • Lidmaatschap
 • Gehele jaar vrij tennissen
 • Tennistraining
 • Deelname competitie
 • Deelname interne clubactiviteiten bij de WTV
 • Grote Groeps training (2e en of 3e trainingsmoment voor Rood-Oranje-Groen)

De kosten van het pakket zijn in het overzicht te vinden. Naast dat je een vaste prijs betaald voor het pakket hoeven kinderen ook niet meer apart opgegeven te worden voor bijvoorbeeld tennisles of de competitie. Ze zijn meteen voor alle activiteiten in het pakket aangemeld. Mocht je onverhoopt niet kunnen deelnemen aan één van de activiteiten, geef dit dan tijdig door.

Subsidie
De WTV geeft ieder jaar subsidie op de tennislessen. De WTV geeft meer subsidie aan de jeugdleden die kiezen voor het pakket waarin voor een paar euro meer een 2e en of 3e trainingsmoment zit, genaamd “Grote Groep Training, GGT”. Ook is er meer subsidie beschikbaar voor de kinderen met een jaarpakket i.p.v. een halfjaar pakket.

Grote Groep Training(GGT)
Voor €3,- p.m. kunnen de kinderen buiten hun reguliere les ook deelnemen aan de Grote Groep Training. Deze GGT zal op 2 momenten ingepland worden waardoor er i.p.v. 2x zelfs 3 keer per week getraind kan worden. De GGT is een inlooptraining. Hierdoor is het mogelijk om 54 keer per seizoen te trainen (108 keer gedurende een jaar). Tijdens de GGT is er veel tijd voor fun en het spelen van wedstrijdjes.

Voor extra trainingen zoals selectietraining, privétraining of gewoon een 2e reguliere training moet apart worden ingeschreven. 

 

 

Betalen van de pakketkosten
Het betalen van de pakketkosten kan op de volgende manieren:

Basis & Plus ▪ ½ jaar les

 • Totaal betaling. U ontvangt een factuur aan het begin van de lescyclus.
 • Kwartaalbetaling d.m.v. een automatische incasso (begin april-juli of okt-jan.)             

Basis & Plus ▪ 1 jaar les  

 • Totaal betaling. U ontvangt een factuur aan het begin van de lescyclus voor het gehele jaar.
 • Half jaarlijkse betaling d.m.v. een automatische incasso (april-oktober)
 • Kwartaal betaling d.m.v. een automatische incasso (begin april-juli-okt-jan.)
 • Maandelijkse betaling d.m.v. een automatische incasso

Jaarlidmaatschap Groen & Geel

 • Totaal betaling. U ontvangt een factuur aan het begin van het lidmaatschap

Wijzigen van het Tennis Alles-in-1-pakket
Alle kinderen in Rood – Oranje – Groen – Geel die zich aanmelden bij de WTV starten met een basis pakket. Uiteraard kan er ook worden gekozen voor een ander pakket dan het basispakket.

Tijdens de inschrijfperiode van de tennislessen voor het zomer of winterseizoen kan de pakketkeuze worden aangepast. Het wisselen van pakket kan wel pas na afloop van de duur van jouw gekozen pakket (half jaar of jaar). Als je van pakket wilt wisselen dat moet je dat tijdig en voorafgaand aan een nieuwe lescyclus doen anders wordt het huidige pakket automatisch verlengd. U krijgt hier automatisch bericht over.

Inschrijven / wijzigen kan via https://www.tennisforyou.nl/inschrijven-wouwse-tennisvereniging/

Meedoen aan competitie en evenementen/activiteiten
Het grote voordeel van Tennis Alles-in-1 is dat jij, door het kiezen van een pakket, je direct al hebt opgegeven voor de competitie en evenementen. Je hoeft je dus nergens meer voor in te schrijven!

Aan het begin van het tennisseizoen wordt de kalender gepubliceerd en weet je op welke dagen je mag tennissen. Je beschikbaarheid voor de tennislessen opgeven aan de tennisschool is nog het enige dat je aanvullend moet invullen. De rest is al geregeld.

Mocht je niet aan bepaalde activiteiten willen deelnemen of je bent verhinderd, dan moet je afmelden voor de betreffende activiteit.

Tussentijds lid worden
De pakketkosten worden voor het eerste lidmaatschapsjaar naar rato van het nog resterende aantal maanden van het jaar in rekening gebracht.

Als je kiest voor het Plus pakket moeten we bekijken of er mogelijkheden zijn om tussentijds in te stromen in een lesgroep. Dit zal de trainer in overleg met je doen.