Tennis alles-in-1

Wat houd Tennis alles-in-1 in?
Tennis is de allerleukste sport! Maar niet altijd even overzichtelijk en makkelijk te regelen. Vaak moet er voor het lidmaatschap, de competitie, de tennislessen en andere activiteiten apart worden opgegeven en betaald. Dit kan anders! Daarom hebben we bij de WTV het Tennis Alles-in-1 pakket geïntroduceerd. Met dit pakket kunnen kinderen het hele jaar tennissen, trainen en wedstrijden spelen voor een vaste prijs. Bovendien komen kinderen zo meer op de vereniging, spelen vaker wedstrijdjes, maken sneller vriendjes en hebben daardoor meer plezier. Het Tennis Alles-in-1 pakket van de WTV bestaat uit:

 • Lidmaatschap
 • Gehele jaar vrij tennissen
 • Tennistraining
 • Deelname competitie
 • Deelname interne clubactiviteiten bij de WTV
 • Grote Groeps training (2e en of 3e trainingsmoment voor Rood-Oranje-Groen)

De kosten van het pakket zijn in het overzicht te vinden. Naast dat je een vaste prijs betaald voor het pakket hoeven kinderen ook niet meer apart opgegeven te worden voor bijvoorbeeld tennisles of de competitie. Ze zijn meteen voor alle activiteiten in het pakket aangemeld. Mocht je onverhoopt niet kunnen deelnemen aan één van de activiteiten, geef dit dan tijdig door.

Subsidie + Grote Groep Training(GGT)

Voor de kinderen in de kleuren Rood, Oranje en Groen (oftewel de jeugd t/m 12 jaar) is er een gratis jaarlidmaatschap bij de WTV, gratis deelname aan competitie EN gratis deelname aan interne activiteiten, indien een jaar lang tennistraining wordt afgenomen;
 
Voor de kinderen in de kleur Geel (jeugd van 13 t/m 17 jaar) wordt er een subsidie aangeboden van in totaal 75 euro op het jaarlidmaatschap bij de WTV, deelname aan competitie en interne activiteiten, indien een jaar lang tennistraining wordt afgenomen.
 
De WTV biedt aan alle jeugdleden een gratis wekelijkse tweede en derde tennisles, namelijk in de vorm van een grote groepstraining (GGT). 
 
Via deze subsidie drukt de WTV de (anders stijgende) maandkosten voor een tennisjaarabonnement.

Voor extra trainingen zoals selectietraining, privétraining of gewoon een 2e reguliere training moet apart worden ingeschreven. 

 

 

Betalen van de pakketkosten
Het betalen van de pakketkosten kan op de volgende manieren:

½ jaar les

 • Totaal betaling. U ontvangt een factuur aan het begin van de lescyclus.
 • Kwartaalbetaling d.m.v. een automatische incasso (begin april-juli of okt-jan.)             

Jaar les  

 • Totaal betaling. U ontvangt een factuur aan het begin van de lescyclus voor het gehele jaar.
 • Half jaarlijkse betaling d.m.v. een automatische incasso (april-oktober)
 • Kwartaal betaling d.m.v. een automatische incasso (begin april-juli-okt-jan.)
 • Maandelijkse betaling d.m.v. een automatische incasso

Jaarlidmaatschap Groen & Geel

 • Totaal betaling. U ontvangt een factuur aan het begin van het lidmaatschap

Wijzigen van het Tennis Alles-in-1-pakket

Tijdens de inschrijfperiode van de tennislessen voor het zomer of winterseizoen kan de pakketkeuze worden aangepast. Het wisselen van pakket kan wel pas na afloop van de duur van jouw gekozen pakket (half jaar of jaar). Als je van pakket wilt wisselen dat moet je dat tijdig en voorafgaand aan een nieuwe lescyclus doen anders wordt het huidige pakket automatisch verlengd. U krijgt hier automatisch bericht over.

Inschrijven / wijzigen kan via https://www.tennisforyou.nl/inschrijven-wouwse-tennisvereniging/

Meedoen aan competitie en evenementen/activiteiten
Het grote voordeel van Tennis Alles-in-1 is dat jij, door het kiezen van een pakket, je direct al hebt opgegeven voor de competitie en evenementen. Je hoeft je dus nergens meer voor in te schrijven!

Aan het begin van het tennisseizoen wordt de kalender gepubliceerd en weet je op welke dagen je mag tennissen. Je beschikbaarheid voor de tennislessen opgeven aan de tennisschool is nog het enige dat je aanvullend moet invullen. De rest is al geregeld.

Mocht je niet aan bepaalde activiteiten willen deelnemen of je bent verhinderd, dan moet je afmelden voor de betreffende activiteit.

Tussentijds lid worden
De pakketkosten worden voor het eerste lidmaatschapsjaar naar rato van het nog resterende aantal maanden van het jaar in rekening gebracht.

Als je kiest voor het Plus pakket moeten we bekijken of er mogelijkheden zijn om tussentijds in te stromen in een lesgroep. Dit zal de trainer in overleg met je doen.