Clubkampioenschappen

Er wordt dit jaar gespeeld op tijd. Een wedstrijd duurt 75 minuten, waarin de warming up zit. Zo voorkomen we lange wachttijden en kan je supporters op de hoogte brengen van de juiste tijd. In ieder tijdblok is er garantie voor 7 mooie wedstrijden.

Het wordt een dubbeltoernooi, waarbij er wordt gespeeld in categorieën. Je mag je in maximaal 2 onderdelen inschrijven, met 2 verhinderingen, waarbij je op zaterdag 31 augustus op minimaal 1 blok beschikbaar moet kunnen zijn. De blokken waarin er gespeeld wordt op zaterdag zijn 10.00-14.00, 14.00-18.00 & 18.00-22.00.

Er wordt gespeeld in poules, zodat iedereen een aantal wedstrijden speelt. In de voorrondes worden de games doorgeteld en de winnaar uit de wedstrijd krijgt 3 punten, de verliezer 0 punten en bij gelijk spel wordt er aan ieder team 1 punt gegeven. Degene met de meeste punten zullen de finale spelen. Bij gelijke aantal punten worden de aantal behaalde games geteld en zal degene met de meeste games de finale spelen.

De finales worden in gewone wedstrijdvorm (2 gewonnen sets) gespeeld met een super tie break. 
Er is dit jaar ook mogelijkheid voor opgeven wanneer je nog geen partner hebt. Je geeft je alleen op, waarbij je aangeeft dat je nog op zoek bent naar een (tennis)partner. Wij zullen dan een tennis ‘date’ voor je regelen.   

Terugblik naar het Seniorenclubkampioenschappen van de WTV.

Jaar