Jeugd Clubkampioenschappen

Vrijdag 8 Juli t/m zondag 10 juli 2022

Van vrijdag 8 t/m zondag 10 juli 2022 organiseren we de jeugdclubkampioenschappen.

Er zal gespeeld worden in het enkelspel, dubbelspel en het gemengd dubbel. Alleen in de categorie rood spelen we enkelspel. (jongens en meisjes door elkaar)

De inschrijfkosten voor het niet tennis alles-in-1 lid bedraagt € 5 per onderdeel en het derde onderdeel is gratis. Iedere dag worden er leuke activiteiten gepland! In alle categorieën wordt gespeeld volgens een poulesysteem. Na de poulefase wordt er verder gespeeld volgens een afvalschema.     

Bepaalde onderdelen kunnen komen te vervallen bij onvoldoende deelname hierin. Ook kan de wedstrijdleiding besluiten om bepaalde onderdelen samen te voegen.

Kijk voor de uitgebreide beschrijving van de onderdelen en het wedstrijdreglement op de toernooilink.

SCHRIJF JE HIER IN MET WIE JE GAAT DUBBELEN!

Mocht je een bepaald moment van de dag niet kunnen, geef dit dan aan. We proberen hier rekening mee te houden maar kunnen niets beloven. Voor zondag mag er geen verhinderingen opgegeven worden i.v.m. de finalewedstrijden. Bij deelname aan 3 onderdelen worden geen verhinderingen geaccepteerd.

Inschrijven voor de jeugdleden zonder Tennis alles-in-1 abonnement kan vanaf nu via www.toernooi.nl 


Nog nooit ingeschreven via toernooi.nl of geen account? Klik dan op het blauwe vlak 'registreren'. Hierna kun je je inschrijven.

De inschrijving sluit op donderdag 30 Juni

Wij zien jullie inschrijving graag tegemoet!!

De jeugdcommissie en de wedstrijdleiding