ADV toernooi

Wie heeft zich al ingeschreven!!

Wil je meedoen? klik hier om je aan te melden.

Dit jaar wordt al weer voor de 25e maal het A.D.V. toernooi georganiseerd. Dit evenement staat altijd garant voor een onvergetelijke sportieve, maar vooral ook een gezellige (tennis)dag.

Ook dit jaar gaan we weer strijden om de felbegeerde

Piet Huygen Wissel Bokaal en niet te vergeten de Gerard Govaarts Poedelprijs

Iedere deelnemer moet die natuurlijk ooit in zijn leven eens gewonnen hebben. Daarnaast is er de poedel-/aanmoedigingsprijs voor het koppel dat voorlaatste wordt.

  • Het toernooi zal plaats vinden op vrijdag 20 juni 2025 en zal beginnen om 09.30 uur (ontvangst 09.00 uur met koffie en een lekkernij).
  • Er zal worden gespeeld op de banen 1 t/m 4 (bij veel deelname nog extra banen) en de wedstrijden duren ongeveer 40 minuten.
  • Deelname staat open voor mannelijke seniorenleden; men kan zich opgeven met dubbelpartner van buiten onze club of met partner binnen de vereniging. Het lijkt ons als organisatie erg leuk dat er zo veel mogelijk partners van buiten onze vereniging meedoen.
  • Het liefst ontvangen we graag inschrijvingen met partner. Schrijft u alleen in, dan zullen we proberen een partner te vinden.
  • Er wordt naar gestreefd dat ieder team tenminste 3 wedstrijden kan spelen, dus het aantal deelnemers is in beginsel gelimiteerd tot 30 koppels.
  • Deelname geschiedt op volgorde van binnenkomst van de inschrijving.
  • Er zal een financiële bijdrage worden gevraagd van € ?- per persoon, te betalen vóór aanvang van de wedstrijden. Voor dit bedrag ontvangt u een heerlijke lunch, welke als vanouds door onze gastvrouwen zal worden bereid. Ook worden alle deelnemers in de gelegenheid gesteld om na afloop gezellig met elkaar te eten. De bijdrage hiervoor bedraagt € ?,- per persoon. Om vast te stellen hoeveel personen hieraan mee willen doen is het organisatorisch noodzakelijk dat men zich vooraf aanmeldt via het opgaveformulier.
  • De financiële bijdrage lunch/avondeten graag contant en bij voorkeur gepast afrekenen a.u.b.

Inschrijving kan geschieden middels inlevering van Inschrijf formulier downloaden of via de website ADV inschrijfformulier. 

Wij hopen wederom op een grote deelname van dit meest prestigieuze toernooi van het jaar! 

De A.D.V. commissie  
Rini Withagen & Ruud van Dijk