WTV 50 jaar!

Filmpje

Fotoalbum

Beste WTV’ers,  

De Wouwse Tennis Vereniging bestaat 50 jaar! En dat gaan we vieren…..   Op 6 april 1971 opende burgemeester Sanders de eerste twee banen van onze vereniging en sloegen 85 WTV’ers voor het eerst een balletje. Sindsdien is het ledental van onze vereniging vervijfvoudigd en zijn we gegroeid naar een vereniging met 7 tennisbanen, een minibaantje en een modern clubhuis.  

De 50ste verjaardag van onze vereniging was dit jaar op 6 april jl, maar door de welbekende maatregelen van de overheid was het niet mogelijk om bij dat heuglijke feit stil te staan zoals we dat bij de WTV graag zouden willen doen. Hoewel ook nu één en ander nog wat onzeker is, gaan wij er alles aan doen om aankomend jaar ons jubileum wél te vieren! 

Blokkeer daarom in je agenda alvast het weekend van 17, 18 en 19 juni!  

Rondom de voorjaarscompetitie zullen we in die weekenden een aantal (sportieve) activiteiten organiseren waarbij jong en oud zowel op als naast de baan een mooie tijd zullen heb

ben. We willen graag met al onze leden stilstaan bij het feit dat onze vereniging na 50 jaar nog steeds een vereniging is waar wij op de tennisbaan de strijd met elkaar kunnen aangaan, maar waar in het clubhuis of op het terras ook volop plaats is om gebroederlijk een toast op de behaalde successen uit te brengen.

Heb je zin om mee te helpen aan de organisatie van dit jubileum? Bijvoorbeeld omdat je graag een bepaalde activiteit zou willen organiseren, je wel zin hebt in een geslaagd feestje of omdat je graag wat meer leden wilt leren kennen? Stuur dan een berichtje naar Wouter Reijnders via telefoonnummer 06-42489326. Wil je meer informatie hebben over wat je zou kunnen betekenen of wat er eventueel van je verwacht wordt, neem dan vooral ook contact met hem op. 

We kijken er naar uit om onze verjaardag met elkaar te vieren! 

Met sportieve groeten,    

Het bestuur