WTV maatregel vanaf 1 juli a.s.

20 juni 2020


Beste WTV-ers,

Als de maatregelen van de regering de komende week niet veranderen, kunnen we per 1 juli a.s. eindelijk het terras inrichten en het paviljoen weer openstellen.

Er zijn echter een aantal regels die we daarbij in acht moeten nemen:

  • De 1,5 meter afstand tot elkaar.
  • Maximaal aantal mensen in het paviljoen. (Gezien het beschikbare opp. max 20 personen.
  • Het gebruiken van de voorgeschreven beschermingsmiddelen.

Heel belangrijk is de 1,5 m-regel die in acht genomen zal moeten worden. Die zal serieus genomen moeten worden, want de boete bij geconstateerde overtreding daarvan is voor jou als overtreder en de vereniging als verantwoordelijke, is niet mals. (Respectievelijk € 390,- en € 4000,-). Bovendien zal dan het paviljoen hoogstwaarschijnlijk gesloten moeten worden en daarmee zijn we weer terug bij af.

We gaan ervan uit dat iedereen zich dat wel bewust is en dan ook de aanwijzingen van het barpersoneel direct zal volgen.

Het bestuur heeft besloten dat buiten de competitieperiode de bar en terras alleen opengesteld worden op maandag- t/m donderdagavond. Op vrijdag t/m zondag is het paviljoen gesloten. Het is ook niet toegestaan dat leden van het paviljoenteam dan op eigen initiatief de bar wel openstellen.

Tot slot kunnen de verenigingsavond (dinsdagavond) en de 50+ochtend (woensdagmorgen) ook in juli weer van start gaan op de manier zoals men dat gewend was.

Veel tennisplezier.
Het bestuur.

Nieuwscategorieën Bestuur

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 165 301 990

Wouwse TennisVereniging

(Postadres) Waterstraat 5
4724BG Wouw