Wat een feest !!

22 juni 2022


Beste WTV’ers, 

Velen van jullie zijn afgelopen weekend op de WTV geweest om het jubileum van onze vereniging te vieren. Wij, het bestuur, kijken terug op een paar geweldige dagen, met een mooie en feestelijke receptie op vrijdagavond en op zaterdag achtereenvolgens een ludiek handicaptoernooi, een gezellig en spannend mini-maxi-toernooi, een smakelijke barbecue en een knalfeest als afsluiter.

Meer dan 200 leden waren aanwezig bij de barbecue en ’s avonds hebben we met zijn allen een feestje gevierd dat op menig festival niet zou hebben misstaan. De stralende zon maakte het jubileumweekend compleet. 

Binnenkort zullen we, in digitale vorm, uitgebreider terugblikken op het weekend, maar hierbij sturen we jullie alvast een (hele) kleine foto-impressie. 

We zien elkaar snel weer op de WTV! 

Met sportieve groeten, 
Het bestuur 

PS: Voor ieder huishouden ligt in het paviljoen op de WTV een jubileumboek klaar, dat je zelf mag ophalen. Wil je wel op de lijst die er naast ligt afvinken dat jouw huishouden een boek heeft meegenomen? Zo zorgen we er voor dat alle leden een boek kunnen krijgen. 

PS2: Mochten jullie nog leuke foto’s hebben van het weekend (vooral van de feestavond!) die je wilt delen, stuur ze dan even per app op naar 06-42489326 

Nieuwscategorieën Bestuur