Registratieplicht bij tennis! Update 17-08-2020

18 augustus 2020


Beste leden,


Vanwege nieuwe maatregelen vanuit de overheid, moeten wij onze richtlijnen voor de tennisvereniging verscherpen. Het is verplicht om in het clubhuis, de kantine en op het terras, zowel binnen als buiten te werken met reserveringen (vooraf of ter plekke), dat alle leden en gasten een vaste zitplaats hebben (volgens de 1.5 meter regels) en is het verplicht iedereen te vragen zich te registreren.

Dat komt neer op het volgende:

Als je vrij gaat tennissen moet je ALTIJD afhangen. Dat was al zo en dat blijft ook zo. Je kunt vooraf afhangen met de app.

Een reservering om te tennissen betekent meteen dat je aangeeft dat je gezond bent en geen klachten hebt en is tevens ook een reservering voor de kantine en het terras.

Kom je naar het park zonder dat je gaat tennissen en bezoek je de kantine of het terras, dan moet je een registratieformulier invullen. Dit formulier ligt in het paviljoen en kan gebruikt worden voor bron- en contactonderzoek, mocht een van onze leden onverhoopt besmet geraken met het COVID-19 virus. Ook met het invullen van dit formulier verklaar je dat je géén gezondheidsklachten hebt.

Tijdens de verenigingsavond op dinsdag en de seniorenochtend op woensdag moeten alle deelnemers en toeschouwers het registratieformulier invullen.

De formulieren worden uitsluitend op verzoek van de GGD aan hen beschikbaar gesteld voor bron-en contactonderzoek. Ze worden 14 dagen bewaard en daarna vernietigd.

Met betrekking tot de aanstaande competities volgen t.z.t. nog verdere richtlijnen.

Wij rekenen erop dat iedereen zich aan deze regels zal houden en wensen jullie wederom heel veel tennisplezier toe met een drankje na afloop!

Het bestuur.
“Wij met z’n allen zijn de WTV, dus doe mee”

Corona Update 17-08-2020.pdf

Nieuwscategorieën Bestuur

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 165 301 990

Wouwse TennisVereniging

(Postadres) Waterstraat 5
4724BG Wouw