KNLTB Zomeravond Competitie

23 januari 2023


Beste WTV-Leden,  

Vanaf nu kunnen jullie je weer inschrijven voor de KNLTB Zomeravond Competitie. Net als de reguliere KNLTB competities met uit- en thuiswedstrijden. Kun je geen genoeg krijgen van het spelen van competitie? Heb je zin om naast de Voorjaarscompetitie nog een competitie te spelen? Of wil je graag competitie spelen, maar ben je verhinderd in het weekend? Dan is de Zomeravondcompetitie ideaal voor jou! 

De zomeravondcompetitie is een dubbelcompetitie die op zeven woensdagavonden in mei en juni wordt aangeboden. Deze competitie is voor spelers en speelsters van 17 jaar en ouder en is geschikt voor alle speelsterktes. Voorwaarde is dat er minimaal vier spelers per team worden aangemeld. Je speelt namelijk per avond vier dubbels. Dat kan 4x HD zijn, 4x DD of 1x DD, 1x HD en 2x GD.
Tijdens de Zomeravondcompetitie wordt gespeeld volgens het principe van Compact Spelen. Dat betekent het spelen van een beslissend punt bij een 40-40 stand en in het geval van een derde set een beslissende wedstrijdtiebreak (tot en met 10 punten, 2 punten verschil). Elke partij neemt gemiddeld ongeveer 1.15 uur in beslag.  

Inschrijven kan via een mailtje naar [email protected] met daarin de namen + bondsnummers van de teamleden en welke categorie jullie aan willen deelnemen.
De inschrijving moet binnen zijn voor 25 februari 2023.  
Bijgevoegd de data.    

Groetjes! Kees en Steven     

Nieuwscategorieën Senioren activiteiten