Dubbelcompetitie

AANMELDEN

Dubbelcompetitie (HD en DD)

Wie doen ermee!

 

Parencompetitie

Wie doen ermee!

 

 

Beste WTV-er,

We zoeken gemotiveerde dames, heren en gemengde teams die de sportieve strijd op het tennisveld met elkaar aan willen gaan en daar ook de gewenste acties (afspraken maken) voor willen ondernemen om deze wedstrijden te spelen in de voorziene speeltermijnen.

Ik wil nogmaals een oproep doen aan iedereen, om alle wedstrijden te spelen, desnoods met een invaller (van dezelfde sterkte) en dit in overleg met de tegenstander. Een tip die ik iedereen mee wil geven is: wacht niet tot de laatste week, de speelperiode is min. 4 weken er kan dus vaak veel vroeger afgesproken en gespeeld worden.
Denk hierbij vooral ook eens aan je eigen agenda / vakantie of mogelijke blessures. 

De formule van de dubbelcompetitie is algemeen bekend, maar voor nieuwe leden en/of de jeugdleden die ook mee mogen gaan doen volgt hieronder een summiere uitleg. (zie ook reglement op de WTV-site)
Een mooie manier om met deze competitie de WTV en WTV-leden te leren kennen en voor de jeugd om met de senioren de sportieve strijd aan te kunnen binden.

Dit jaar beleven we al weer de 35e editie van onze WTV-Dubbelcompetitie.
Aan deelname zijn geen kosten verbonden.
Inschrijving is voor alle seniorenleden en de jeugdleden die vanaf dit jaar 16 jaar oud zijn  of worden. (bij bepaling van leeftijd geldt de leeftijd op 31/12/2021)

De dubbelcompetitie voor DD, HD en GD wordt gespeeld volgens het bekende laddersysteem. Binnen een vastgestelde periode dienen twee dubbels/mixen de strijd aan te binden en de uitslag van twee sets (of de eindstand na een uur spelen (min. één game verschil)) te vermelden op de uitslagenlijst in het clubhuis.
Nadat de ranglijst opnieuw is opgemaakt herhaald deze procedure zich.  Het speelschema is dit jaar 6 rondes: 1e ronde in Maart en 6e ronde t/m November.  

De speelschema's en tussenstanden zullen ook dit jaar weer te volgen zijn op de internet-site van de WTV, evenals op de mededelingsborden in ons clubpaviljoen.  Hopelijk krijgen we ook dit seizoen weer een groot aantal inschrijvingen.

Ook nu roepen we weer alle nieuwe leden, jeugdleden en degene die tot nu toe nog niet hebben meegedaan op, om zich voor dit seizoen aan te melden. Al ben je nog niet zo bedreven in het tennis, is dat geen reden om niet mee te doen. De formule van de dubbelcompetitie is zeer drempel verlagend en zorgt er voor dat je vanaf ongeveer de 3e ronde tegenstanders treft van gelijke speelsterkte.

Vanaf  1 Maart a.s. zal het speelschema van de 1e ronde + deelnemerslijst op het prikbord in het paviljoen hangen en te bekijken zijn op WWW.WTV-WOUW.NL.

Veel speelplezier,  Jaap van Eekelen.